Locked-in syndrome

locked-in syndrome, sau pseudocomă este un prejudiciu care se prezintă cu paralizie osos total, cu excepția pentru muschii ochilor, și cu o stare de vigilență și de veghe. În plus, pacientul va fi în imposibilitatea de a menține fluxurile de comunicare verbală.

prejudiciului este produs prin modificări în creier, mai precis în nod pentru a anula. Există o variantă a acestui tablou clinic numit ”locked-in syndrome total” in care este dat de o paralizie a oculare (oftalmoplegie).

Etimologie

Acest sindrom își datorează numele neurologi Fred Prune și Jerome Posner, care a inventat termenul englezesc locked-in sindromul’‘ ceea ce se traduce în engleză ca locked-in syndrome. De asemenea, cunoscut sub numele de: sindromul de captivitate sindromul” sau “cabin fever”.

ar trebui să Fie remarcat faptul că Fred Prune, a fost făcut, de asemenea, despre sistemul nervos, cum ar fi stare vegetativă persistentă și comă, în timp ce Jerome Posner este recunoscut pentru studiile privind sindromul paraneoplazic.

Vrei să știi mai mult? 6 trucuri pentru a consolida sistemul nervos

Cauze

locked-in syndrome este asociată cu leziuni cerebrale inferioare și trunchiul cerebral; asta este de a spune, creierul de sus nu este deteriorat, în acest fel, diferă de la o stare vegetativă persistentă. Printre principalele cauze sunt următoarele:

  • Leziuni traumatice ale creierului. Alterarea funcției normale de nervos, sau alte boli ale creierului asociate cu deteriorarea fizică în creier. Aceasta este principala cauza de locked-in syndrome.
  • Accidente vasculare cerebrale sau accidente vasculare cerebrale, de obicei, afectează artera bazilară.
  • Deteriorare a rețelei neuronale ca distrugerea tecii de mielină (responsabil pentru transmiterea sinaptica electrice)
  • Supradoză de droguri.
Articol similar:  Colon cleansing este un tratament istorie

Dezvoltarea de tabloul clinic

după Cum am văzut la început, pacientul este într-o stare de alertă, în care procesele mentale nu sunt modificate, dar nu se poate exprima verbal din cauza musculaturii scheletice paralizie (tetraplegie sau paralizie cerebrala). Ce se întâmplă este că se produce un descordinación între mișcările respiratorii și vocea, tăierea de emisie a sunetului.

acesta Este rar pentru o recuperare în motor complet, după primele 4 luni de la simptome, la 90% din pacienți mor

simptomele văzut amintesc paralizie de somn, de asemenea, cunoscut sub numele de sindromul de vrăjitoare vechi, o parasomnie. Atunci când sindromul vindeca fără oftalmoplegie, pacienții dezvoltarea capacității de a comunica prin clipește și mișcări ale globului ocular pentru că au control asupra musculatura extrinsecă a ochiului. Ocazional, în plus față de aceasta, menține funcția propioceptora și sensibilitatea corpului.

Vă recomandăm să citiți: implant în creier, care vă permite să se întoarcă să simți pentru cineva cu paralizie

Diagnosticare

traseul principal de diagnostic este clinic. Ca pacientul s-a prezentat cu paralizie motorie poate fi test retragerea reflex pentru a evalua capacitatea de reacție. Pentru a exclude inconștiență, sunt care comunica pentru a efectua mișcările ochilor.

la fel ca și în stare vegetativă, vom folosi tehnici imagistice de diagnostic, cum ar fi imagistica prin Rezonanta Magnetica (RMN) pentru a detecta leziuni ale creierului jos. Ceea ce se urmărește este de a exclude alte afecțiuni neurologice care pot fi tratate.

Pentru a ieși din îndoieli, putem continua cu un SPECT cerebral sau RMN-ul funcțional, prezinta zone ale creierului îndeplinirea unei anumite funcții. Sindromul de dezaferentare prezintă o electroencefalogramă (EEG) normal ciclului somn-veghe.

Articol similar:  Aplicații pentru a utiliza pentru a pune în practică promisiunile de Anul Nou

Zile

preambulul un prognostic favorabil este o recuperare rapidă a mișcărilor oculare în lateral. Ca regulă generală, evoluția pacientului va depinde de cauzele de tabloul clinic:

  • sindromul De dezaferentare secundară ischemiei sau un accident vascular cerebral, ușoară în artera bazilară a fost rezolvă complet.
  • în Cazul în care cauza este parțial reversibilă, așa cum se întâmplă în caz de sindrom Guillain-Barré (boala autoimuna), pot exista unele de recuperare cu trecerea de câteva luni, dar este aproape niciodată total.
  • În cazul cancerelor de umflatura, sau alte tulburări ireversibile sau progresiv, rezultatul este fatal.

Rar acolo este un motor de recuperare completă. După primele 4 luni de la debutul simptomelor, 90% din pacienți mor. Cu toate acestea, există cazuri de oameni care trăiesc mai mult și, de asemenea, au fost cazuri excepționale, cum ar fi Kate Variind, care a dat o recuperare spontană și completă.

Tratament de locked-in syndrome

nu există nici un leac sau de tratament; cu toate acestea, de căutare pentru tratamentul simptomatic de a îmbunătăți, în măsura în care este posibil, calitatea vieții pacientului. Printre unul dintre cele mai de succes, este stimularea musculare reflexe cu electrozi. Cu aceasta tehnica s-a văzut că pacienții s-au recuperat o parte a funcției sale motorii.

Alte tehnici sunt destinate pentru a îmbunătățirea comunicării cu pacientul. Una dintre aceste tehnici este Dasher, care constă din programe care permit pacientului, de urmărire ochi sau mișcări ușoare cu mouse-ul, și scris. Acest tip de tehnica se numeste software-ul de accesibilitate la computere.

În primul deceniu de două mii, unii cercetători au susținut că au reușit să comunice prin sunete cu nasul (sniffing). Cu toate acestea, încă lipsă de informații și dovezi care vă va permite să dea o soluție capabil de a inversa locked-in syndrome.

Articol similar:  Diagnosticarea precoce a HIV, reduce de 10 ori mortalitatea în primul an