Căi de atac pentru a elimina mâncărime vaginale

mâncărime vaginale este o pacoste foarte neplăcut și incomod care ne condiționează și chiar afectează la nivel psihologic. Cu toate acestea, este, de asemenea, o problemă de sănătate care trebuie să abordeze în mod adecvat, pentru a evita complicațiile.

In acest articol va vom explica ce remedii naturale pot ajuta la prevenirea și tratarea mâncărime vaginale în moduri care sunt respectuos și eficient.

ce este mâncărime vaginale?

mâncărime vaginale, precum iritații sau alte disconfort similare in zona genitala, ar putea fi datorate unor cauze diferite. Este important să știu posibile motive pentru a alege remediul cel mai adecvat pentru cazul nostru:

Tulburări hormonale

modificate nivelurile anumitor hormoni poate provoca schimbări în vagin și în flux, care provoacă mâncărimi și iritații. Aceste tulburări pot apărea, de exemplu, în timpul menopauzei, sarcinii, sau în anumite faze ale ciclului menstrual.

substanțe chimice dure

Aceste substanțe intră în contact cu zona genitală prin detergenți și balsamuri de rufe, săpunuri, șervețele, tampoane igienice și tampoane, etc.

Nu toate femeile ne afectează la fel, dar este important să încercați să utilizați produse care sunt la fel de natural posibil. Putem folosi, de asemenea, comprese din țesătură sau bumbac natural, precum și cupa menstruala în loc de tampoane.

Candidoza

Dacă fluxul nostru devine alb și gros, avem mâncărime vaginale, ne simțim mai nervos sau alte disconfort general am putea fi confruntați o infectie cauzata de o ciuperca care afecteaza flora vaginala și puteți ajunge, de asemenea, alte zone ale corpului nostru.

Este important, pentru acest motiv, a avea un sistem imunitar puternic. Multe femei sufera de drojdie infecție cronică nu știu.

Articol similar:  Ce sunt plantele de semințe pentru tratamentul cancerului de prostata?

Stres

stresul este cauza multor rele de astăzi, deoarece modifică echilibrul nostru și ne predispune să sufere de diferite probleme de sănătate. În plus, tulburări nervoase sunt apt pentru a fi foarte referitoare la orice tip de prurit și, în acest caz, mâncărime vaginale.

Vaginita

inflamatii ale vaginului poate fi cauzata de orice tip de infecție și, de asemenea, provoca mâncărime și modificări în fluxul și mirosul.

Vizita acest articol: 10 efectele negative ale stresului asupra sănătății dumneavoastră că ar trebui să nu uităm

Deși putem face un tratament la domiciliu cu remedii naturale este important să mergi la medic pentru a face diagnosticul precoce.

Remedii naturale pentru a calma mâncărime vaginale

Usturoi

usturoiul este un excelent antibiotic natural, care este folosit din cele mai vechi timpuri pentru a preveni și trata toate tipurile de infectii.

usturoiul are un compus numit alina, care, atunci când sunt tăiate sau machacarlo, vine în contact cu enzima alinasa și formează un agent antibacterian cunoscut ca alicina, combate ciuperci și bacterii.

Pentru a beneficia de aceste proprietăți ne poate zdrobi două sau trei catei de usturoi, înveliți într-un tifon steril care vom lega până la sfârșitul și se introduce în vagin cu grijă, ca și cum ar fi un tampon, lăsând la sfârșit.

las-O să acționeze timp de 3 sau 4 ore și te las. Ce putem face o dată pe zi, până când veți observa o îmbunătățire.

Ulei de arbore de ceai

uleiul esențial de arbore de ceai este unul dintre remedii cunoscute pentru a lupta ciuperca topic., Deoarece acestea pot fi iritante, mai ales în mucoasa vaginală, avem nevoie să-l folosească cu prudență.

Articol similar:  Mânca Acest Tip de Alimente Poate Ajuta să Dormi mai Bine

Citește și: Elimina negii plantari cu ulei de arbore de ceai și oțet

vom Prezenta trei moduri de utilizare:

  • Pune o picătură direct în chiloți sau într-un salvaslip pentru a merge prin efectul de aproape un contact direct cu vaginul, datorită căldură și umiditate din zona.

Aceasta este o măsură preventivă ideal la prima mâncărime.

  • Băi vaginale drojdie cu apa calduta si 10 sau 15 picaturi de ulei esential de arbore de ceai. Putem, de asemenea, se adaugă apă un pic de bicarbonat de sodiu.
  • Clisma vaginale cu apă și 5 picături de ulei esențial de arbore de ceai.

idiot,

dusuri sunt o alegere bună pentru pfoarte important pentru practica spirituala și de luptă mâncărime vaginale, precum și alte boli ale zonei genitale. Sunt un remediu ușor, dar eficiente dacă sunt aplicate cu consecvență în fiecare zi.

veți avea Nevoie de un bec de cauciuc pentru introducerea de lichid in vagin.

Putem face spala cu următoarele remedii: