Respirație Peeling Gura, Fața Răului?

Este perfect normal să respire prin gura, la anumite momente, cum ar fi atunci când o persoană ridică o greutate, sau se exercită. Cu toate acestea, obiceiul de zi cu zi, și frecvente de respirație prin gura este rău, și poate aduce mai multe probleme de sănătate. Aceste probleme pot fi deosebit de grave pentru copii, deoarece poate afecta dezvoltarea de fata pe termen lung.

Anumite persoane, fie copii sau adulți, au tendința de a respira pe gură în loc de nas. Dacă sunteți exercitarea, de dormit, sau de a face alte activități de zi cu zi, este întotdeauna de preferat să faci respirație nazală, mai degrabă decât gura respirație. Când respiri pe gura, creierul este păcălit de gândire în care dioxidul de carbon este de a scăpa corpul prea repede și acest lucru stimulează producția de mucus și organismul încearcă să o întârziere de respirație.

Cele mai multe dintre oameni inspira prin nas. Nasul este conceput pentru a acționa ca un umidificator natural și are un filtru sistem de curățare a aerului pe care îl respirăm posibil de moloz și murdărie. Atunci când o persoană este în imposibilitatea de a obține suficient aer prin nas, gura își asumă acest rol în a ajuta pentru a obține mai mult oxigen, dar în cazuri specifice.

gura acte cu acest rol numai în situații de urgență, fie că este în momentele în care nasul este pentru un motiv oarecare nu pot să inspire aer, pentru a fi curge nasul de o raceala, sau atunci când se efectuează orice activitate care este necesară pentru a obține chiar mai mult oxigen prin alte forme. Cu toate acestea, actul frecvente de respirație prin gura face rău da. Pentru a înțelege motivele de mai jos.

de Ce respira prin gura face rău?

gura respirație este un obicei care este dobândit și care se pot dezvolta pentru diferite motive, cum ar fi alergii, probleme cu amigdalele sau adenoides, congestie nazală cronică, obiceiul de a suge sau infecții respiratorii. Fiecare dintre aceste cinci factori a face fizic imposibil pentru o persoană pentru a efectua respirație nazală.

Dacă respirația nazală nu este posibil, organismul reacționează instantaneu la acest lucru și începe să respire prin gura. Gura respirație schimbă modul în care funcționează limba și dezvoltă un „puls-limba”. Un puls limba afectează vorbire, deglutiție, respirație și guma de problematică moduri.

Respirație Nazală x Oral

respirație nazală este mai sanatos decat gura respirație pentru mai multe motive. Plămânii absorb oxigen din aer prin inspirație și elimină dioxid de carbon prin expirație. Inspirați și expirați pe nas, care este mai mică decât gura, creează o mai mare presiune de aer și, prin urmare, o inhalare mai lent. Acest lucru vă oferă plămâni timp suplimentar pentru a extrage o cantitate mai mare de oxigen.

Articol similar:  Îmbătrânirea prematură
ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • Deviație de Sept – Care este, Simptome și Chirurgie
  • Cum ar Trebui să Fie de Respirație în Culturism – Îngrijire și Sfaturi
  • de Ce ar Trebui să nu Țineți Niciodată un Strănut
  • Nou Studiu Neurologice Explică Modul de Respirație Poate Crește Concentrarea

Deja gura respirație este comună la persoanele ale căror pasaje din nas sunt blocate sau restricționate. De exemplu, un sept deviat, sau un nas mic poate provoca o persoană să respire prin gura, în cele mai multe cazuri, în loc de nas. Gura respirație este ineficientă și duce la hiperventilatie. Aceasta, la rândul său, cauzează sau exacerbează simptomele de astm, boli de inima si hipertensiune arteriala.

Creștere și Dezvoltare Faciala

Credeți sau nu, respirație, prin gura poate schimba forma feței și de a schimba aspectul. Când am spus că respira prin gura face rău, mai ales la copii, ne referim la procesul de creștere, faciale și dentare, care poate fi anormal dacă problema nu este tratată la timp.

simptome includ fețele lungi și gura îngustă, pomeții mai puțin definite, fălci mici și mai mici jaws „slab”. Alte simptome includ dinți și zâmbet strâmb. Simptomele obținute din gura respirație pentru a genera o expresie facială diferit de ceea ce oamenii sunt folosite pentru a, și puteți face cu acest lucru împiedică stima de sine a copilului, ceea ce duce la probleme de depresie și agresiunii în școală.

Exercițiu

Respirație, prin gura ta este rău, de asemenea, pentru că respirația nazală este mult mai eficient din punct de vedere al alimentării cu oxigen a organismului. Atunci când efectuați exercitii aerobice este de preferat să inhalați și expirați pe nas. Dacă sunteți exercitarea și dificultăți de respirație, este mai rapid să expirati pe gura decat pe nas, dar acest lucru va reduce cantitatea de oxigen extras din fiecare expirație. În plus, nările juca un rol în filtrarea și încălzirea aer care este inhalat în plămâni.

Articol similar:  5% din copii suferă de deficit de atenție

Acest efect de filtrare este util pentru păstrarea bacterii și particule din corpul tău. În exercitarea în vreme rece, respirație, prin nas împiedică aerul rece să treacă direct în plămâni și pot provoca durere în piept și în gât.

Sforait

Respira pe gura in timpul somnului este asociată cu sforăit puternic. Acest lucru se întâmplă din cauza modului în care respirația este reglementată prin nervii foselor nazale. O zona nasului cunoscut ca mucoasa nazală este un senzor de aer inhalat, și apare atunci când respirație nazală, trimite stimuli nervilor care controlează respirația.

atunci Când gura respirație apare, mucoasa nazală nu trimite acești stimuli să nervii și acest lucru poate duce la un model de respirație neregulată. Acest lucru poate duce la probleme cardiace sau la dezvoltarea de apnee de somn, în care lipsa de reglementare a respirației duce la perioade scurte de sufocare.

Alte efecte asupra organismului

Respirație, prin gura perturbă mecanismele naturale ale corpului. Ea poate afecta o serie de funcții ale corpului și poate duce la simptome cum ar fi dureri de cap, gingivita, dureri în gât și simptome de raceala, respirația urât mirositoare și risc crescut de carii dentare, oboseala cronica si de somn, tulburări digestive, gaze, probleme de stomac, reflux, etc.

baza de problemă în multe cazuri, este privarea de oxigen. Când se aspiră aerul prin gura de oxigen este mai puțin capabil de a fi absorbit in sange, spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu nasul, care este conectat direct la vasele de sange facilitarea transportului. Oamenii care dorm putin sau dorm prost, de asemenea, duce la niveluri mai scăzute de oxigen. La copii, acest lucru poate afecta negativ creșterea economică și performanța academică și prin urmare, sunt direct legate de ADD si ADHD.

La adulți, concentrația scăzută de oxigen în sânge a fost asociat cu hipertensiune arterială, probleme cu inima, apneea de somn si alte probleme medicale. Respiratia pe gura este rău pentru postura dumneavoastră, de asemenea. În scopul de a deschide căile respiratorii, șeful se bazează pe o poziție înainte și umerii cădea, cauzând probleme la coloana vertebrală pe termen lung.

Respirație, prin gura poate afecta, de asemenea, poziția dinților și interfera cu calitatea de muscatura. Postura de repaus a buzelor și poziția limbii poate provoca, de asemenea probleme cu timpul, și tratamentul ortodontic cu aparatul dentar poate fi mai lung, în plus față de șansele de problemele întoarce după aparatele sunt eliminate, de asemenea, va fi mai mare.

Articol similar:  Vitamine Prenatale: De Ce Să Ia?

Îmbunătățirea respirației nazale

se Concentreze pe respirație nazală pe tot parcursul zilei va contribui la creșterea respirație nazală și reduce gura respirație. Meditație și exerciții de respirație poate ajuta, de asemenea. Din cauza nasului fiind mai mică decât gura, respirație nazală este în consecință mai lent decât respirație gură și acest lucru va ajuta la reducerea stresului și hipertensiune arterială.

în Cazul în care respiră pe gură în timpul somnului este o problemă pentru tine, încercați să utilizați adeziv nazale, care se potrivesc ca un bandaj peste vârful nasului și de a ajuta pentru a deschide căile respiratorii în pasajele nazale pentru a promova nazale respirație corectă. Alte remedii pentru persoanele care suferă de sforăit sunt disponibile în farmacie și ajută la creșterea respirației nazale.

Cum de a trata?

Odată ce știi că respirație, prin gura este rău și își dă seama că comite această eroare, ea poate părea ușor pentru a schimba acest obicei, pentru că pur și simplu închideți gura, nu? Din păcate, nu este atât de ușor. Acest lucru se întâmplă pentru că toți mușchii feței și a gurii au fost programate pentru a le ajuta sa respire într-un mod disfuncțional și corpul tău nu știe cum să respire în mod normal.

în scopul de A opri respirație, prin gura, muschii ar trebui să fie „re-dresat” de a lucra într-un mod nou, complet diferit de ceea ce a fost apărute până atunci și acest lucru poate fi o adevarata provocare.

Un terapeut miofunctional poate fi o figură cheie pentru a ajuta o persoană, fie ea copil sau adult, să învețe să respire într-un mod sănătos, prin nas. Terapeuții miofuncionais sunt calificați în a ajuta copii și adulți pentru a obține controlul asupra obiceiurile de standardizare musculare, inclusiv a celor implicate în respirație gură.

o consultare cu un terapeut miofunctional poate fi foarte important, precum și alți medici. Daca muschii nu sunt instruiți și adaptat, probleme cu sănătatea, în general, tratamentul ortodontic, sănătate orală, deglutiție și respirație poate persista de-a lungul vieții. Atunci când această problemă se observă în faza inițială a copilului, șansele de a avea o îmbunătățire într-un pic de timp să crească, deci verificați întotdeauna cu medicul dumneavoastră pentru clarificare in caz de orice problemă.