Este uimitor că postul de 72 de ore se poate face în sistem imunitar

ce este Postul Intermitent și ceea ce este pentru?

potrivit Dr. Valter Longo, unul dintre autorii și un profesor de Gerontologie si Stiinte Biologice de la Universitatea din California, rapid “liga” un fel de comutator de regenerare. Acest lucru face ca celulele stem pentru a crea noi celule albe din sânge, care, la rândul său, regenerează întregul sistem imunitar. “El dă ‘OK’ pentru celule stem pentru a continua și începe să prolifereze și să reconstruiască întregul sistem“, a spus ea.

vestea bună, potrivit profesorului, este că rids organismul de toxine în sine în timpul repede. Acest lucru înseamnă cicluri de post poate regenera sistemul imunitar puternic afectate de chimioterapie sau de imbatranire.

în faza inițială a studiului, unii dintre participanți au fost rugați să postească timp de 2-4 zile într-o rutină regulată peste 6 luni. Cercetatorii au ajuns la concluzia că atunci postul ajutat produce un nou sistem imunitar și reduce enzima PKA, un hormon care creste riscul de crestere a tumorii și a cancerului.

Să mergem cu calm: nu toată lumea poate face postul intermitent

de Altfel, studiul a arătat de asemenea că postul prelungit nu numai determină organismul să utilizeze stocurile de grăsime și glucoză, dar, de asemenea, scapă de celule albe din sânge în stare de ebrietate. În fiecare post, deficit de celule albe din sânge încurajează schimbările care declanseaza regenerarea bazate pe celule stem.

Deși beneficiile potențiale de post par a fi semnificative pentru sănătate, avertizează medicii de nevoie de mai mult studiu pe acest subiect înainte de procedura este văzută ca o opțiune definitivă.

Articol similar:  Tehnici pentru a fi un alergător mai bun
besthealthyguide / businessinsider Articolul: Sebastian Brandhorst et al

Atenție: material de pe acest site sunt furnizate doar pentru scopuri educaționale, și nu ar trebui să fie utilizate pentru sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.