Cum de a opri matreata: Studiu arata 2 cele mai bune acasă căi de atac

studiului explică faptul că ghimbir (Zingiber officinale) și susan (sesamum indicum) este puternic utilizat în tratamentul de matreata si dermatita seboreica, în Egipt. Știi, ghimbirul este un antiseptic natural distruge ciuperca Malassezia globosa, principala cauza a matretii. În plus, această rădăcină inhibă dezvoltarea drojdiilor, se oprește formarea de fulgi de mătreață și mâncărime. Și, în sfârșit, puterea anti-inflamatorii asigură vindecarea scalpului.

în același timp, de susan este bogat in vitamina E, complexul B si minerale precum calciu, magneziu, fosfor si proteine. Aceasta menține starea de sănătate a curo scalpului și previne matreata întoarce. Lamaie, în plus față de a avea putere, antibacteriene și anti-inflamatorii, previne amestecul să se oxideze și să devină întuneric.

Cum să :a Pregăti un „suc” de ghimbir proaspat, folosind o bucată de mărimea unui deget, ras si stors într-o cârpă sau un filtru. Pune 2 linguri de suc de ghimbir, trei linguri de ulei de susan, și 5 picături de lămâie. Frecați amestecul pe scalp și se lasă să acționeze timp de 10 minute, apoi se spală ca de obicei. Utilizați acest amestec de trei ori pe săptămână. Lamaie, în plus față de a avea putere, antibacteriene și anti-inflamatorii, previne amestecul să se oxideze și să devină întuneric.

Ghimbir + ulei de susan + lamaie = la REVEDERE MATREATA.

Oțet de cidru de mere

acesta este o noutate pentru nimeni faptul că oțet de cidru de mere are mare putere asupra caspas. Mai mult decât atât, potrivit studiului, acest lucru este cel mai vechi produs utilizat în tratamentul de matreata. Apropo, chiar și astăzi, cu atât de multe studii de cosmetică, ea nu și-a pierdut locul său ca cel mai bun tratament naturist pentru matreata.

Articol similar:  Marturii: Mandy Martin – “Cum Mi-Am Pierdut Peste 22 De Lire Sterline”

putere antimicrobiene, anti-inflamatorii și efecte antifungice de oțet de cidru de mere este esențială în tratamentul de matreata si dermatita seboreica. Un articol publicat în Science Reporter (2) și a scris o teză de Doctorat în Biologie Celulară Vasusharani Devanathan a relevat mai multe tratamente chimice și de casă matreata. Printre acestea, vom evidenția utilizarea de oțet de cidru de mere pe scalp.

Cum să: Dr. Vasusharani dă rețeta în articolul: se amesteca 2 linguri de otet de mere 6 linguri de apă caldă și se aplică amestecul cu o bucată de bumbac pe scalp. Lăsați amestecul să acționeze toată noaptea. A doua zi, se spală, de obicei, părul, dacă este posibil, cu sampon anticaspas.

Citeste si: Otetul de mere, de fapt, se termină cu matreata? Vezi ce spun expertii

Articole: (1) (2)

Atenție: material de pe acest site sunt furnizate doar pentru scopuri educaționale, și nu ar trebui să fie utilizate pentru sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.