Ceai pentru Colesterol Ridicat – 10 cele mai Bune, Cum să Facă și Sfaturi

nivel ridicat de colesterol poate provoca o serie de probleme serioase pentru sănătatea ta, mai ales probleme legate de sistemul cardiovascular. Aceasta se referă, în principal, persoanele care au trecut de vârsta de 40 de ani și au colesterolul ridicat.

Există două tipuri de colesterol, LDL și HDL. Prima, de asemenea, cunoscut sub numele de colesterol rau, este rezultatul de o dieta bogată în grăsimi saturate și lipsa de exercițiu. Mult dincolo de o simplă problemă, LDL colesterol se pot lipi de peretii arterelor, împiedicând fluxul de fluxul de sange si poate provoca grave probleme cardiovasculare.

Pentru a vă ajuta în controlul de acest rău, este necesar să fie atenți la dieta ta, da preferință la alimente naturale și scăzut de grăsimi. În plus, există unele alimente puternice care pot ajuta la reducerea colesterolului ridicat.

Există unele ceaiuri care pot fi incluse in dieta si care poate aduce multe beneficii pentru persoanele care sufera de colesterol ridicat. Vom indica mai jos, cel mai bun ceai pentru colesterol ridicat pentru tine pe care doriți pentru a controla acest rău natural și sănătos.

Cum să utilizați un ceai pentru colesterol ridicat?

utilizarea de ceaiuri cu scopul de a îmbunătăți sănătatea trebuie să fie întotdeauna făcut cu produse naturale, de preferință organice. Deci, uita de ceaiuri sac, dacă voința ta este de a reduce colesterolul cu utilizarea de ceaiuri.

Unele plante și plante au proprietăți chimice care sunt utilizate ca medicamente naturale pentru secole. În caz de colesterol, există unele alimente care au principii active care acționează asupra organismului nostru de a reduce nivelul de colesterol rau din sange.

Există, de asemenea, substanțe naturale care pot contribui la creșterea colesterolului bun, cunoscut sub numele de HDL, oferind un echilibru mai bun între cele două tipuri de colesterol.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
 • Diete cu nivel Ridicat de Colesterol, Poate Accelera până la 100 de Ori dezvoltarea Tumorii
 • Fitosteroli mai mic de Colesterol?
 • 13 Alimente bogate în Colesterol
 • Migdale Poate Ajuta la Combaterea Problemelor Cardiovasculare?

Dacă aveți voința de a folosi ceai pentru colesterol ridicat, amintiți-vă să se consulte cu medicul dumneavoastră, deoarece chiar și substanțe naturale pot fi dăunătoare în funcție de condițiile de sănătate și medicamentele pe care le consumă.

Cele mai bune tipuri de ceai pentru colesterol ridicat

următoarele sunt ceea ce sunt și modul în care aceste ceaiuri pot ajuta. De asemenea, poate doriți să consulte articole conexe să cunoască mai în profunzime despre fiecare dintre ele.

Articol similar:  Diagnosticarea sarcinii multiple |

1. Ceai verde

Acest ceai este cunoscut pentru a ajuta la pierderea in greutate și în retenția de apă, în primul rând pentru proprietăți termogenice, dar aceasta planta puternic poate fi, de asemenea, un important ceai pentru colesterol ridicat.

deoarece conține doze mari de polifenoli, catechine, compusi care sunt excelente de antioxidanti, ceaiul verde are puterea de a reduce nivelul de colesterol, în plus față de prevenirea formării de cheaguri de sânge.

Dacă sunt luate cu regularitate, ceaiul verde poate îmbunătăți sănătatea generală a corpului, în plus față de reducerea nivelului de colesterol LDL, colesterolul rau, care poate preveni, de asemenea, complicații cardiovasculare.

Afla mai multe:

 • 8 Beneficii de Ceai Verde Dovedit Științific
 • Cum sa Faci Ceai Verde Pentru cele mai Bune Rezultate

2. Ceai alb

ceaiul alb are, de asemenea, în compoziția sa a catechine, antioxidant puternic. Acest ceai poate elimina toxinele, în același timp, care reduce lipidele din organism, contribuind la reglarea nivelului de colesterol si a tensiunii.

Pentru rezultate chiar mai bune, să ia ceai alb 20 de minute după mese, pentru a nu depăși limita de două căni pe zi.

Afla mai multe:

 • 7 Beneficii de Catechine EGCG Ceai Verde
 • Ceai Alb te face să piardă în greutate? Mai mult Decât Ceai Verde? Cum Să Se Pregătească?

3. Ceai negru

ceai negru este consumată pe scară largă în întreaga lume, dar putin se stie despre proprietatile sale medicinale. Un studiu publicat în revista Medicina Preventiva arată că ceaiul negru poate reduce nivelul trigliceridelor si cresterea colesterolului bun din sânge.

participanții La această cercetare ar trebui să ia de trei cesti de ceai negru pe zi timp de douăsprezece zile. Studiile au dovedit că nivelul trigliceridelor au fost reduse cu 36%, în timp ce colesterolul bun a crescut cu 20%.

4. Ceai de papadie

Mic este consumat, păpădie au proprietăți uimitoare, și printre ei este puterea sa de a reglementa nivelul de colesterol și acid uric în sânge.

acesta Este considerat unul dintre cele mai bune tipuri de ceai pentru colesterol ridicat, deoarece proprietățile sale diuretice poate elimina toxinele și reduce nivelurile de colesterol LDL.

Articol similar:  Sampon de casă este foarte ușor de a face

este Recomandat să ia o ceașcă de ceai de păpădie în dimineața și unul după-amiaza, care nu depășește o limită maximă de doua cani pe zi.

 • Afla mai multe: Ceai de Dinte de Leu te face să piardă în greutate? Beneficii și Sfaturi

5. Ceai de anghinare

Poate părea neobișnuit pentru a face ceai de anghinare, dar, în plus, a fi foarte benefic pentru sănătate, este un mod de a nu pierde foi care ar fi aruncat departe.

proprietățile Lor sunt comparabile cu cele din baza de prescriptie medicala statine, deoarece acestea împiedică activitatea enzimei responsabile pentru producția de colesterol în ficat. În plus, ceaiul de anghinare poate funcționa ca un bun detoxifiant în organism.

Pentru a prepara ceaiul de anghinare este doar să adăugați câteva frunze în apă clocotită și lasă la infuzat timp de câteva minute. Nu bea mai mult de doua cesti de acest ceai în timpul zilei.

Afla mai multe:

 • 10 Beneficii de Anghinare – Ce este și Proprietăți Citeste mai mult
 • Cum sa Faci Ceai de Anghinare – Venituri, Beneficii și Sfaturi

6. Ceai de busuioc

un ceai diferit este facut din frunze de busuioc, cu un gust delicat și uimitoare. Deși nu există studii care dovedesc că ceaiul de busuioc este eficient în combaterea colesterolului ridicat, există unele dovezi care ar putea ajuta.

Unele frunze de busuioc în apă clocotită sunt suficiente pentru a face o ceașcă de ceai.

Afla mai multe:

 • 13 Beneficii de Busuioc – Pentru Servire, și Proprietăți.
 • Cum sa Faci un Ceai de Busuioc – Venituri, Beneficii și Sfaturi.

7. Hibiscus ceai

Foarte popular pentru proprietatile sale care ajuta la pierderea in greutate, este, de asemenea, mult în cerere ca un ceai pentru colesterol ridicat.

Un studiu realizat în urmă cu câțiva ani arată potențialul de care ceai de hibiscus are reducerea nivelurilor de colesterol rău, în timp ce în același timp, crește nivelul de colesterol bun. Acest ceai poate fi luată la rece sau la cald, să nu depășească limita de două căni pe zi.

Afla mai multe:

 • Ceai de Hibiscus – ceea Ce este, Beneficii, Cum să aibă și Proprietăți
  Citeste mai mult
 • Cum sa Faci Ceai de Hibiscus – Rețetă și Sfaturi

8. Ceai de menta

în Plus față de delicioase și calmant, ceaiul de menta este touted ca un potențial în îmbunătățirea stării de sănătate a inimii.

Articol similar:  Suferi de oboseală suprarenală sau oboseala cronica? Aceasta afectează greutatea ta? Partea 3

Un studiu recent arată că ceaiul de menta are proprietăți care pot reduce nivelurile de trigliceride și LDL colesterol, în plus față de lucru ca incitador de colesterol bun.

Afla mai multe:

 • 14 Beneficii de Menta – Ce este și Proprietăți
 • Cum sa Faci Ceai de Menta – Reteta si Sfaturi

9. Ceai de turmeric

curcuma este un aliment puternic, foarte mult folosit în medicina de est, în principal, pentru proprietatile sale anti-inflamatorii. Ceaiul de turmeric este excelent pentru a reduce nivelul de colesterol rau din organism.

Adauga 3 linguri de cafea de pulbere de turmeric într-o jumătate de litru de apă clocotită și se lasa sa stea timp de aproximativ 10 minute. Îndulci la gust. Ia un maxim de 3 cani de ceai de turmeric pe zi, alternând între mese.

 • Afla mai multe: Turmeric pentru Colesterol Ridicat – Beneficii, Studii de caz și Sfaturi

10. Ceaiul Rooibos

Încă destul de popular în Brazilia, rooibos ceai este foarte eficient pentru controlul nivelului de colesterol și de a reglementa trigliceride.

Originar din Africa de Sud, aceasta planta are un ingredient activ numit lovastatină, este un compus chimic care este studiată de către experții s-au dovedit a fi capabil de a reduce nivelul de colesterol rau din sange.

 • Afla mai multe: Ceaiul Rooibos face să piardă în greutate? Beneficii și Sfaturi

Sfaturi

Pentru a profita de beneficiile pe care aceste ceaiuri pot oferi, este important să se acorde o atenție la cantități consum în condiții de siguranță de fiecare. În general, este recomandat să ia un maxim de două căni de ceai pe zi.

de Ce să fie o condiție de delicată de sănătate, este esențial să discutați cu medicul dumneavoastră despre tratamentul cu ceai pentru colesterol ridicat. Acest lucru este deosebit de important, deoarece principiile active din unele ceaiuri pot interfera negativ cu medicamentele împotriva colesterolului ridicat.

bea Doar ceai pentru colesterol ridicat nu este o garanție că nivelul va scădea. Puterea este esențială pentru a ajuta la combaterea colesterolului ridicat, în special în ceea ce privește pentru a evita consumul de alimente grase.

în plus, un exercițiu de rutină poate ajuta la combaterea colesterolului ridicat, chiar și exerciții ușoare, cum ar fi mersul pe jos.