Ridicare Greutate Ajută la Îmbunătățirea Memoriei – Cercetare Relevă

nu era nimic nou acest exercițiu de ridicare greutate ajută la îmbunătățirea de fitness, reduce acumularea de grasime si scade riscul de a dezvolta boli cardiace coronariene, hipertensiune arterială, în plus față de a ajuta somnul. Dar știai că acest tip de formare poate, de asemenea, pentru a îmbunătăți memoria?

Cel puțin asta e ceea ce un sondaj efectuat în acest an în Institutul de Tehnologie din Georgia (Institutul de Tehnologie din Georgia, în traducere liberă), în Statele Unite ale americii au identificat. Potrivit studiului, tinerii subiecți adulți sănătoși care efectua antrenamente intense de 20 de minute au memoria episodică, care este memoria faptelor și evenimentelor care au avut loc în trecut, îmbunătățit în 10%.

Unul dintre motivele care au determinat pe cercetători să efectueze acest studiu de cercetare au fost deja efectuate cu animalele anterior că a identificat că momentul cel mai favorabil pentru excitare sau stresul cauzat de practica exerciții pentru a beneficia de memorie este unul care se întâmplă o perioadă de învățare.

Cum a fost realizat studiul?

Pentru a verifica relația dintre greutate de ridicare și eficiența memoriei este crescut, oamenii de știință au arătat o serie de 90 de fotografii, cu imagini pozitive (de copii), negative (corpuri mutilate) și neutru (obiecte), a participanților la studiu. Curând după acest prim pas, ei nu au fost interogat cu privire la imaginile care reamintit și a pornit la o locație în cazul în care acestea au fost plasate pe scaun, picior extensie mașină, aparat de exerciții în cazul în care este efectuat exercitii de extensie a piciorului.

participanții au fost împărțiți în două grupuri: în timp ce jumătate dintre ei sa mutat picioarele lor, spasme și se extinde până la limita de 50 de ori, pe de altă parte, pur și simplu așezat în scaun și avea picioarele ocupat de echipament sau de către cercetători.

Articol similar:  Do exercise four hours after learning something enhances the memory

În această perioadă, oamenii de stiinta au efectuat teste pentru a tensiunii arteriale, a monitorizat ratele de inima de cele două grupuri și au colectat mostre de saliva pentru a identifica prețurile de neurotransmitatori legate de stres.

După două zile, participanții s-au întors la laborator, și din nou au fost observate o serie de fotografii. De această dată au fost de 180, la fel 90 prezent la primul test și mai mult de 90 de imagini noi.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • Emoțiile Umane Sunt Afectate De Bacterii din Intestin, Potrivit unui Studiu
  • Creierul Tău Poate Învăța Informații Noi în Timp ce Dormi
  • Pentru a Reveni la o Formă Bună După un Timp este Atât de Dificil
  • o Jumătate de Oră de Exercițiu de 6 Ori Pe Saptamana, Poate Reduce cu 40% Riscul de Deces

Rezultat: grupul care a lucrat atât de greu în scaun extensor amintit în jur de 50% din imaginile afișate în prima dată, de la ceilalți participanți, dacă și-au amintit de 60% din aceste fotografii, aproximativ.

un Alt punct verificate în cercetare, din mostră de salivă, a fost creșterea de alfa-amilază, un marker al neurotransmițătorilor noradrenalină, a cărui punere în creierul rozătoarelor a fost sugerat deja în studii anterioare, ca una dintre cauzele pentru îmbunătățirea memoriei.

Lisa Weinberg, un student absolvent al institutului american și lider de cercetare, a declarat că aceleași rezultate pot fi obținute prin aplicarea unor alte tipuri de activități care sunt mai simple ca un ghemuit sau îndoire a genunchilor. Ei, de asemenea, nu este necesar să-și petreacă o mulțime de timp în formare pentru a obține aceste beneficii pentru memorie.

Articol similar:  Patru beneficii de funcționare rece

Următorii pași

Cu descoperirea influenței practică de exerciții, cum ar fi greutate de ridicare pentru îmbunătățirea memoriei episodice, oamenii de stiinta de la institutul doresc să extindă studiile și să încerce să identifice efecte ale activității în raport cu alte tipuri de memorie și diferite grupuri de oameni, inclusiv cei care au probleme de memorie.

crezi că greutate de formare poate ajuta chiar pentru a îmbunătăți memoria? Deja simțit o diferență în această direcție într-un timp fără să faci exerciții? Comentariu de mai jos!

Tag-uri conexe: în afara și despre la web culturism