11 Strategii Pentru a Opri Consumul în Miez de Noapte

gustare de noapte… criminalul de diete. Acumulator greutate instantaneu. Sabotor de program de pierdere în greutate. Am devenit proprii noștri dușmani mai rau pe timp de noapte. De ce nu ia o gustare în seara? De ce nu mai manca noaptea?

în Principal pentru că vă va direcționa la pat și tot ce te mănâncă vor fi stocate sub forma de grasime. De fapt, ceea ce încerc să spun este că orice ai mânca pe timp de noapte va merge direct la coapse, fese si abdomen aproape instantaneu. Și acest lucru nu este cu siguranta ceea ce vrei!

corpul Tau are nevoie de un plus de energie in timpul noptii, atunci el va face tot ce poți… Depozitarea pentru mai târziu!

Este usor de a controla dieta ta în timpul zilei, dar după-amiază se transformă în noapte, porniți o mașină mesteca-în căutarea pentru o gustare perfecta pentru a satisface dorințele dumneavoastră și de lăcomie. Acest tip de alimentare se va ruina complet perfect dieta de zi, dacă nu înveți să nu mai manca la fel de bine.

Deci, pentru că unii oameni sunt obsedati de a manca noaptea târziu? Ei bine, acest lucru nu este ceva ușor de răspuns, pentru că există mai multe motive:

te-ai plictisit

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • 7 Sfaturi Nutriționiști să Nu dea iama în Frigider pe timp de Noapte
  • pentru a Mânca Carbohidrati ca un Drept de Noapte Nu Vor Face Rău pentru Tine
  • Până la Ce oră ar Trebui să Mănânce Înainte de a Merge la Culcare?
  • Ce să Ia la Noapte pentru a Avea un Somn Mai bun și de a Pierde in greutate

– sunteți încercarea de a satisface dorinta ta de a mânca dulce

Articol similar:  Comunicarea non-violentă: un scurt curs gratuit pentru toți - eu Fără Frontiere

– aveți obiceiul de a mânca în timp ce vizionați tv

– ai studiat/citit

Deci, cum de a opri consumul în miez de noapte?

potrivit mai multor autori, pierdere in greutate, este nevoie de 8 până la 9 zile pentru a rupe acest obicei. Odată rupt, aceste gustări noaptea târziu se va reduce la 75%.

Aici este o listă de strategii pentru a vă ajuta să mănânci în miez de noapte:

1. Acesta este cel mai simplu… stai 15 minute. Dacă începi să vrei o înghețată, așteptați 15 minute. Acesta este timpul necesar pentru ca ispita să meargă, deși. Dacă încă mai ești tentat, treceți la pasul 2.

2. Bea un pahar de apă. de Multe ori confundăm setea cu foamea.

3. Suge pastile de mentă. dulce low-calorii și de mentă ajută pentru a energiza corpul și calma digestia.

4. Se spele pe dinti: Aceasta este o strategie de mare pentru că ultimul lucru pe care doriți să faceți este să mănânce după ce ați spălat pe dinți.

5. Bea ceai de plante: ceai de musetel sau menta sunt bune necesare pentru a lua înainte de culcare. Acestea sunt de relaxare și liniștitor pentru organism.

6. Face ceva pentru a ocupa mâinile: vopsea unghiile, să joace un joc video, tricotat, ține-ți mâinile ocupat să lupte cu dorința de a mânca.

7. Aprinde lumânări cu arome dulci. Cercetările arată că inhalarea această aromă poate suprima dorințele și înșele foamea lui.

8. Să ia o baie relaxantă.

9. Elimina snacks-uri, care nu sunt sănătoase pentru casa ta. fac asta. În cele din urmă veți obține obosit de căutare și nu este.

Articol similar:  Bula face remediu Turbocalcin

10. Mananca alimente sanatoase inainte de culcare (unele vor trebui să fie adăugate la o gustare). Câteva exemple sunt prime broccoli, conopida, morcov, ardei rosu si humus. Nu uitați să adăugați un pic de proteine sau o cantitate mică de grăsime (un pumn mic de migdale crude este o combinație bună de grăsimi și proteine). Inca mai poti face un shake de proteine și fibre (un pic de Proteine din Zer și ovăz amestecat cu apă și gheață, dacă doriți).

11. Mananca sase mese la intervale regulate. Mananca mese mici pe tot parcursul zilei va ajuta să arzi mai multe grăsimi și ține apetitul sub control prin nivelare nivelul de zahăr. Metabolismul tau va fi, de asemenea, amplificat.

Pentru rezultate optime, începe adăugarea de una dintre aceste strategii pe săptămână și face parte din stilul tău de viață. În curând, va fi capabil să se oprească în liniște consumul de gustări noaptea!

Ai suferit să fie în măsură să se oprească din mâncat cu voința de a face gustări în miez de noapte? Ce părere ai de estratégiacima? Comentariu de mai jos opinia ta!

Tag-uri conexe: chef manca scăderea apetitului pierdere în greutate