Dorm Prost, Aduce Multe Pierderi pentru Sănătate Ca Fumatul, Spune Cercetatorul

esti unul dintre cei care au obiceiul de a merge la culcare foarte târziu, trezirea prea devreme sau două lucruri și pe acel cont nu este în măsură să se odihnească timp de mai mult de cinci ore în fiecare noapte? Fii atent, pentru că în conformitate cu profesorul Russell Foster, care funcționează ca un neurolog de la Universitatea din Oxford, în Statele Unite ale americii, dorm mai puțin de cinci ore te face la fel de rău pentru sănătate ca obiceiul de a fuma.

„cu Siguranță nu există o cultură de tip: ‘ei Bine, am avut doar cinci ore de somn pe noapte, ca eu sunt fantastice!’ De fapt, tu ar trebui să ignore acest tip de lucru. În același mod în care tocermos nas pentru nefumători, cred că ar trebui să răsuciți nas să nu ne ia somnul în serios”, a spus academic.

problema este că, nopți nedormite nu cauzează probleme doar pentru persoanele care lucrează în domeniul sănătății, sau în tranzit, dar pentru oricine care ar putea avea nevoie să ia niște decizii importante, ceva ce se întâmplă de fapt cu aproape toate ființele umane.

„vom vedea acest lucru foarte mult cu oamenii, precum și mai mari. Lipsa de somn afectează o parte din competențele – empatie, prelucrarea informațiilor, capacitatea de a face cu oameni, cu toate acestea, în partea de sus a lanțului (faptul că) poți fi prea impulsiv, cu gândul împiedicată, deoarece de această problemă,” a spus el.

profesorul Foster, de asemenea, a atras atenția oamenilor care se trezesc înainte de ivirea zorilor și nu au o idee de cum acest obicei poate fi dăunătoare pentru funcționarea creierului lor.

Articol similar:  Cât de mult zahăr poți să mănânci pe zi?

„La ora 4 dimineața pentru capacitatea noastră de a procesa informații este similar (la care ne-ar fi dacă ne-am luat) o cantitate de alcool care ne face beat – la fel de rău ca și cum am fi ingerate cu câteva portii de whisky sau de bere”, a explicat el.

mustrări de profesorul urmează aceeași linie de studii științifice care au arătat că, pentru a lucra in ture de noapte – care poate provoca ciclul de somn pentru a deveni dereglementată – l aduce probleme cum ar fi accelerarea procesului de îmbătrânire și risc crescut de dezvoltare a cancerului, boli de inima si diabet de tip 2.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • Consumul de Târziu în Noapte Este Rău pentru Învățare și Memorie, Arată Studiul
  • Mananca Foarte Târziu, în Seara, ar Putea Face Rău La Creier
  • Dormi Mai mult în Weekend-uri Vă Poate Ajuta să trăiți Mai mult, Spune Studiul
  • Experiment Arată Diferența care 2 Ore de Somn

„adormirea maicii domnului a fost întotdeauna să se adapteze la ture de noapte, și că ceasul biologic va harta cereri de munca de noapte. Cu toate acestea, rezultatele extraordinare într-un număr de diferite studii indică faptul că nu trebuie să se adapteze”, a spus el.

Unul dintre aceste studii a fost realizat la Universitatea din Toulouse, Franța, în anul trecut și a arătat că creierul de profesionisti care au lucrat în perioada de noapte, în ultimii 10 ani au vârste cuprinse între șase ani și jumătate mai mult decât era de așteptat.

participanții La această cercetare, francezii au înregistrat o capacitatea de scăzut în raport cu memoria, viteza de procesare în creier și în funcționarea creierului într-un mod general, de oamenii care lucrează la ora normală.

Articol similar:  Remedii și sfaturi pentru digestie grea

un Alt studiu, de data aceasta realizat printr-un parteneriat între Universitatea din Warwick din Anglia și de la Universitatea din Napoli Federico II, în Italia, în 2010, care a analizat 16 lucrări științifice, care a implicat 1.3 milioane de persoane, a identificat că cei care au dormit mai puțin de șase ore pe noapte au avut o șansă de 12% mai multe sanse de a muri înainte de vârsta de 65 de ani decât cei care au raportat dormit șase până la opt ore pe noapte.

este Demn de amintit aici că acest lucru nu poate fi luat ca o justificare pentru dormit în plus față de cont, având în vedere că dorm mai mult decât este necesar a fost de asemenea asociat cu riscul de deces timpuriu.

prin Urmare, este ideal pentru a afla numărul de ore de care corpul tau are nevoie pentru a se odihni și de a restabili energia și să respecte faptul că numărul de ore, fără a merge la mai mult sau mai puțin.

crezi că somnul este de multe ori o cantitate de ore necesare pentru corpul tau pentru a se odihni? Dacă nu, mă simt obosit sau nemotivat în timpul zilei? Comentariu de mai jos.

Tag-uri conexe: în afara și despre la web condiții de sănătate, metode și sfaturi de alternative