Practica De Post Ocazional Pot Promova Longevitate

suma – sau cât de puțin – mananci poate influența cât de mult trăiești.

ideea de calorii de urmărire pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și, prin urmare, viața ta-timp, nu este nimic nou, dar cercetatorii sunt acum în speranța de a determina cu precizie tipul de dieta care ar putea face să trăiești mai mult timp.

O echipă de la Universitatea din California de Sud (USC) este reducerea numărului de calorii la fel de mici ca posibil, folosind alimente specifice pentru a păcăli organismul uman, ceea ce duce să cred că acest lucru este un post – un proces numit dieta care mimeaza postul (febră aftoasă, de post–imitarea dieta).

„dieta poate avea un efect remarcabil asupra ta”, spune Valter Longo, profesor de Gerontologie la universitatea Davis, care pentru o lungă perioadă de timp este cercetarea mecanismele din spatele omului de îmbătrânire și, recent, și-a îndreptat atenția la post.

„El poate reprograma corpul tău și a pus pe o cale de a trăi mai mult”, spune Mult.

Regenerarea

post a fost făcut de către culturi și comunități de milenii, iar echipa de-a Lungul este curios despre avantajele lor.

ideea cum urmează tendința pe termen lung de restrictie de calorii, cunoscut mai ales prin diete precum dieta 5-2 și dieta de post intermitent. Mult timp testat impactul de post timp de cinci zile consecutive în fiecare lună, crezând că, atunci când organismul crede că este într-o stare de post, el se oprește și intră în modul de așteptare.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • Studiul Relevă Că Dieta Restrictivă și Poate Inversa Simptomele Sclerozei Multiple
  • Studiu Arată Cât de Post Poate Duce la o Mai mare, Viață mai sănătoasă
  • Fast Casual, Poate Fi o Soluție Rapidă la Problemele de Sănătate
  • Postul Intermitent este Sănătos și Funcționează la Fel?

„deoarece celulele sunt moarte, iar corpul intră în modul de așteptare, celulele stem sunt declanșate”, spune Mult. Odată declanșat, celulele stem pot regenera celulele pierdut și masa corpului – pentru a întineri corpul dumneavoastră.

Articol similar:  Înțelegerea regiuni-ministerul privind vaccinările gripa

atunci Când celulele organismului cresc mai mari, indici de schimbare, și de Lungă consideră că reacția a corpului și a metodelor de reparație pentru postul de ajutor pentru a le restaura pentru ca daca erau mai tineri. „Ești eliminând celulele rele și de regenerare a celulelor, care sunt mult mai funcționale.”

Strategii

Într-un studiu din 2015, echipa a stabilit de mult Timp o dieta specific pentru voluntari, care imita efectele de post pe parcursul a cinci zile consecutive lunar timp de trei luni. Studiile au fost, de asemenea, efectuate la șobolani.

oamenii au consumat aproximativ 1000 de calorii în prima zi, și 725 de calorii peste cele patru zile rămase, dar aceste cifre nu a determinat beneficii.

„acest lucru este Nu numai de a reduce de calorii”, spune Mult. Dieta de mult Timp este proiectat pentru a include procentele specifice de proteine, grasimi si carbohidrati, pentru un efect maxim. Opțiunile de produse alimentare utilizate, cu toate acestea, au fost specifice la proces și dacă tradus publice ar implica proiectarea mese compuse din combinația potrivită de elemente nutritive.

rapid imitarea dieta (FMD) este un program de dieta pe baza de plante conceput pentru a obține efecte similare la post, furnizarea de micronutrienti (vitamine, minerale, etc.) și minimizarea sarcinii de repede”, a spus mult Timp în studiu.

După trei luni, beneficiile au fost o reducere a greutății corporale, precum și anumiți factori de risc pentru boli cardiovasculare. Acolo a fost, de asemenea, o creștere a anumitor celule stem in organism. „Dieta este de a gravitează în jurul capacitatea organismului de a se reînnoi,” spune Mult.

echipa calculat de atunci, și după dieta la fiecare trei luni, ar putea oferi destul de impact pentru efectele să dureze până la șase luni.

Articol similar:  Stresul afectează Memoria și Greutatea

Cum funcționează?

„atunci Când practica rapid, reducerea proteinelor și a unor aminoacizi și controlează căi [în trup],” spune Mult. Căile el se referă la sunt cunoscute sub numele de TOR, PKA și IGF, că atunci când controlat, se poate conecta la anumite reacții în organism, provocând moartea de celule ale sistemului imunitar și atrofie a organelor.

Aceasta activare, sau de reducere, de rute este motivul pentru care componentele de dieta, cum ar fi proteine, trebuie să fie, de asemenea, controlate. „Nu va permite corectă căi”, spune Mult.

„atunci Când face IGF mai puțin activ, reduce factorii de risc legate de diabet și boli cardiovasculare”, spune Miguel Toribio-Mateas, președinte al Asociatia Britanica pentru Nutritie Aplicata si Terapie Nutritionala.

potrivit Toribio-Mateas, rezultatele confirma teoriile anterioare ale „unor factori de creștere, cum ar fi hormoni, care sunt necesare în timpul de dezvoltare pentru a deveni promotori de imbatranire după dezvoltarea și maturitatea sexuală”.

„celulele au o listă de sarcini pentru a face în fiecare zi, inclusiv a scăpa de toxine”, spune Toribio-Mateas. Dacă volumul de muncă este apoi întreruptă de necesitatea de a stoca excesul de calorii, anumite produse pot acumula. „Regulate calorii poate avea un efect foarte pozitiv”, spune el. Pentru el, dieta sustine longevitatea.

Este în siguranță?

spre deosebire de dieta 5-2, care necesită două zile de scăzut de calorii, în orice punct din săptămână, dieta de Timp implică postul timp de cinci zile consecutive, care necesită mult mai multă putere de voință. „Cinci zile este în siguranță pentru a continua pentru mai mult decât acest lucru este dificil de a face în afara unui clinica”, spune Mult.

Articol similar:  → 15 Reteta de Sucuri Pentru pierderea in greutate la Domiciliu 【ACTUALIZAT】

Mai mult de cercetare trebuie să fie făcut pentru a ajusta dieta și de a determina mese care îndeplinesc criteriile. De atunci, mult Timp a fondat propria companie de nutritie, L-a se Hrăni, de a vinde produse care servesc acestui scop, care poate fi văzută ca un conflict de interese. El susține că profiturile sunt direcționate către fondul de cercetări suplimentare pentru echipa ta.

„rezultatele studiului sunt încurajatoare și mandat pentru continuarea cercetărilor în acest domeniu”, spune Toribio-Mateas.